Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zdravím Marku, hezké zjištění (to myslím samozřejmě v ironii) a určitě by se na takovéhle věci mělo upozorňovat, a to tím více, jak se budou blížit volby. Jako varovný příklad, jak to může dopadnout, když stát vedou pár desetiletí socialisté s komunisty, může posloužit Francie (za vlády Mitteranda). Výsledek je tristní: velká nezaměstnanost, upadající konkurenceschopnost ekonomiky a robustní nákladná státní správa s pětistupňovým naprosto nepřehledným a komplikovaným systémem řízení se zabetonovanými privilegii jejich zaměstnanců (platy vyšší než v soukromé sféře, vyšší úředníci mají definitivu, fakticky čtyřhodinová pracovní doba, ...) a k tomu nebezpečné zadlužení vzhledem k HDP ... až finanční trh znejistí a třeba jen mírně vzrostou úroky, nastane dominový efekt a půjde to rozhodně od jihu.  :-( nechci to vidět ale zřejmě tomu nebude možné se vyhnout. Realisté a lidé, co vidí trochu dál, budou mít mírnou výhodu.

0 0
možnosti
DK

Tak...zda se, ze uz se k tomuto tematu vyjadrili vsichni bloggeri, uz cekam jenom na Zieglera. ten zrejme napise ponekud delsi clanek, protoze se mi nezda, ze mu to tak dlouho trva...avsak jiste nenajde dostatek odvahy, jako jiz tradicne, pro otevreni diskuze...:-)

3 2
možnosti
JH

J28a84n 84H85l30e96d11í29k

16. 3. 2013 17:33

MARX a LENIN a putin---- jsou jejich společnými kmotry a ideology a dostižitelnými vzory

2 4
možnosti
Foto

Putin? To je ten, co v Rusku drží bolševika pod krkem a zasluhuje se "tak trochu" i o to, že ruské hospodářství je kapitalističtější než celý Ojrosojuz, čili výkonnější a efektivnější.

Ne, Putin opravdu nebude jejich vzorem.

2 3
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS