Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MF

falm

1. 5. 2010 12:25
Na pracák se nikomu nechce

Proto se nedivte ani těm komfortmistům, že se drží na svých židlích zuby nehty. Ostatně fakt, že ze 150 poslanců jich znovu kandiduje, tuším 145, hovoří za sebe.

Že studenti vždy patřili k těm radikálnějším složkám společnosti, na to netřeba dělat průzkumy a hrát si někde na volby. Jan Amos Komenský by si asi při tomto pojetí "skola hrou" ťukal na čelo.

Proto také studenti ochotně skáčí na sliby typu, že mají budoucnost ve svých rukou a správná je jedině ta strana, která jim slíbí zaručený podnikatelský úspěch nad všemi ostatními (ano, správně narážím na ODS a její kryptostrany).

Většinu z nich pak podobné nápady velmi rychle přejdou, když po skončení studia se ocitnou na pracáku.

Až tam budete (pokud nemáte v záloze některý z korupčních balíčků), vzpomenete si. A to pak honem příště půjdete volit ty, kdo vám zaručí aspoň nějakou práci.

0 0
možnosti
MN

mn_blogger

1. 5. 2010 12:39
Re: Na pracák se nikomu nechce

zajímavé, že se pořád straší "pracákem", docela by mne zajímalo, kdo si dnes shání práci přes tuto neefektivně pracující instituci...myslím, že soukromé personální agentury nebo internetové portály, které zprostředkovávají nabídku práce, jsou mnohem spolehlivější variantou, jak si najít práci ;)

0 0
možnosti

Alexandr Špáta

1. 5. 2010 12:01
Něco o tom konformismu

Ministryně Kopicová je ve vládě za ODS, úvaha o ní je tedy jistý druh "konformismu". Pánek ustoupil druhé straně, aby zcela zbytečně nezavdal příčinu k nějakým dohadům, že ovlivnil volby. Proto hned podle Vás nemusí mít silný charakter. Zase určitý typ "konformismu". Představte si, že oba si mohli myslet, že to volby nijak neovlivní.

0 0
možnosti