Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
V

vsamotar

19. 3. 2010 16:12
Dvě strany mince

Objektivitu nečekám. Že první, kdo zveřejňoval své odpůrce na netu byla ODS asi těžko víte, protože to vědět nechcete. Jediným (a pro mě varovným) rozdílem bylo, že šlo o fotografie pořízené médii. Čili že média monitorují odpůrce ODS. Každopádně jakékoliv monitorování a zveřejňování považuji za nefér a opravdu o pokus o zastrašování. Na druhou stranu pokud tu jsou placení provokatéři, vytrvale narušující průběh každé akce jakékoliv politické strany, pak je to značně varující a je důležité toto odhalit.

0 0
možnosti
SK

smycka

17. 3. 2010 15:12
Píšete něco jiného

SOCBUBÁKU,Vy jste ale nenapsal nic konkrétního k mému článku,Vy jste psal dodatek k něčemu jinému.

0 0
možnosti
H

hlidanejcenzorem

17. 3. 2010 20:17
Re: Píšete něco jiného

oooooooo

0 0
možnosti
SK

smycka

17. 3. 2010 15:08
Co jste ukázal?

Markusi slepý a modrý,jednou procitnete a zjistíte,že Vám ujel vlak,Nic nevíte.

0 0
možnosti
JN

Já král 1

18. 3. 2010 6:51
Re: Co jste ukázal?

Až vy jednou procitnete (jestli vůbec), tak už bude pozdě.

0 0
možnosti
SK

smycka

17. 3. 2010 15:05
Nemůžete porovnávat

Vy nemůžete nic srovnávat,jelikož jste nežila co dělal Váš děda,tak to také nevíte na 100%.Proto se moc hlasitě neozývejte,byl by jste některým k smíchu.

0 0
možnosti
MN

mn_blogger

17. 3. 2010 16:59
Re: Nemůžete porovnávat

"Nemůžete porovnávat, Vy nemůžete nic srovnávat"...právěže můžu, a to je to, co Vás trápí...nejradši byste mi to zakázal, jste ukázkový případ nedemokratického bezcharakterního socialisty

když už máte tu drzost, že si berete do úst členy mé rodiny...k vaší poznámce "rodiče,kteří by Vám měli říci,že ne vše nylo za komunistů špatné." řeknu jediné...rodiče mi nikdy nic takového neřekli, protože mají ve zvyku mi nelhat :)

0 0
možnosti
Z

zakar

16. 3. 2010 20:14
Zatím nemůže nikdo posoudit, jak by vládla ODS !!!!

Protože v těchto koalicích mohly z dobře míněných zákonů vzniknout jen paskvily po zásahu lidovců i zelených a tlaku Paroubka na přeběhlíky !!!!!

0 0
možnosti

mira232

16. 3. 2010 14:38
asi jsme nemeli

ty nemce vyhanet. od ty doby to tady jde do .....

0 0
možnosti
JP

itučňák

16. 3. 2010 10:33
fotograf Miloš Schmiedberger

je samozřejmě bývalý estébák. Proto taková Paroubkova přízeň. Ten v tom má praxi.

0 0
možnosti
B

bakules

15. 3. 2010 13:07
souhlas,snad těch střízlivých

lidí schopných se zamyslet bude do voleb více.Ale i když tu bude Kazisvětov tak taky k něčemu dobře alespon ta banda přiživníků pozná že ani Kazisvět nemuže brát tamkde nic neni.

0 0
možnosti

mira232

16. 3. 2010 14:13
Re: souhlas,snad těch střízlivých

hm jenze ono neni poradne koho volit. hloupy lidi to maj jasny, voli bud komunisty nebo socany, ale ostatni co trochu premysli maji problem koho volit a tak bud nevoli nikoho nebo se ty jejich hlasy rozpliznou do ztracena. neni tady proste zadna dibra alternativa. ods to uplne podelali.

0 0
možnosti

gunes

14. 3. 2010 11:11
Názor a reakce

Jsem rád že si ještě určité procento národa udržuje jasnou hlavu a samostatný úsudek - docela dobrá reakce na chování Paroubkovců ve stylu Sevení Korea. A na ty rudooranžové reakce lze jenom reagovat mlčením - to jsou ty pravé ovce co politici potřebují. Přeji krásný den a karmu.

0 0
možnosti
SK

smycka

14. 3. 2010 11:10
PROCITNĚTE!!!!

NUMERATO,bilboardy má každá parlamentní strana.Vy jste šlápl svým článkem do lejna,možná jste tam spadl,ale štěstí nemáte.Omlouvá Vás jen mladická nerozvážnost a neznalost,proto raději nic na stránky nepište.Je tady dost pisatelů,kteří Vám to vysvětlují a argumenty musíte hledat v archívech a najdete je.Je velmi pravděpodobné,že jste modří,ale chtěl bych vědět,v které straně byli Vaši rodiče,kteří by Vám měli říci,že ne vše nylo za komunistů špatné.Když někdo jde proti režimu,každý si ho brání,i ten dnešní,kapitalistický.Nic se nemění,vše hledejte v lidech,ne v názvu politické strany.Ti chudáci,kteří se živí politikou se ohánějí komančama,ale to svědčí o jejich neschopnosti,jelikož své tunely a rozkrádačky svádějí na jiné a beztrestně jsou v politice i dvacet let.Masaryk se obrací v hrobě,když je vidí u svých pomníčků,jak lžou o morálce a pravdě.Proto by jste měl otevřít oči i dalším.[>-]

0 0
možnosti
S

socbubák

15. 3. 2010 4:58
Re: PROCITNĚTE!!!!

Píšete zjevně upřímně, takže moje reakce bude podobná a nehledejte v ní nějaký "modrý" útok. Kdyby Hitler vyhrál válku a ovládl svět, pravděpodobně všichni, kteří by zůstali jeho věrnými nebo by se báli otevřít pusu, by časem zřejmě ocenili "péči" Vůdce o novou říši, dostatek práce, bydlení pro každého, každý by jistě dostal kus "svého" pole z kořisti apod. V názorech podobných Vašemu mi neustále chybí jedna zásadní věc. Za jakou cenu to relativní "pohodlí" za komunistů vlastně bylo. Nejprve krádež výrobních prostředků spolu s fyzickou či psychickou likvidací odpůrců komunismu. Pak měnová reforma, která všechny lidi včetně věrných komunistů ožebračila na kost. Život za plotem. Cenzura každého slova včetně myšlení a spontánních projevů. Atd. Pravda, drtivá většina později narozených o těch nejhorších zvěrstvech neměla tušení. Ale s tím vším, co víme dnes, když už Vám život v kleci nevadil - opravdu Vám ten "jistý" chlebíček nezhořkl v ústech ? Za tu cenu ? To bych Vámi mohl jen pohrdat.

0 0
možnosti