Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

já tam šel zvolit nemafii...malý cíl, ale pro mě stěžejní;-)

1 1
možnosti
MR

Pane Numerato, jste jiste mladý člověk a měl byste ještě hodně studovat. Až budete mít aspoň za mák životních zlušeností, pak raďte!

1 3
možnosti
MC

R^Pojďme vystavit stop kokrhání falešným altruistickým kohoutům Hermana Van Rompuye, José Manuela Barrosa, Martina Schulze a dalším pohrobkům socialismu!!Svobodní jsou dobrou volbou!

7 0
možnosti
AS

A22d90a85m 97S54t46a27v69a

23. 5. 2014 10:08

"Proč jdu dnes k volbám": Jsem občan demokratické země. Nemusím. Ale protože chci, aby země zůstala demokratická, jdu! Z tohoto pohledu to je dokonce povinnost. To nevyžaduje žádné komentáře a odůvodnění. Jsem šťastný, že mohu jít.

3 0
možnosti
Foto

...dokud Vám to Liška nezatrhne. Nové heslo melounů je zřejmě "Volby ano, ale ne pro každého!";-)

3 0
možnosti
MC

R^ Jdeme vymazat veřejný prospěch a zájem tohoto demagogického absurdního pojmu. Společnost nemá vůli, nemá zájmy – to mají jen jedinci. Společnost je tvořena atomizovanými jedinci. Ani hlasováním nejde rozhodnout o tom, co je veřejný prospěch.

Trh se ukázal jako dobrý nástroj k dosažení blahobytu, proto ho ani kolektivisté nemohou ignorovat. A vytvářením pojmu sociálně tržní hospodářství – spojují dva neslučitelné pojmy: sociální (donucení) a tržní (svoboda) – v jednom pojmu popírají i obhajují svobodu.

Když se nesmysly a lži stále opakují, je třeba proti nim stále opakovat pravdu!

4 0
možnosti
Foto

I54v70o 96C31i47l77i73c22h

23. 5. 2014 10:03

Ano, také jdu k těmto volbám proto, aby tam byli zastoupeni i euroskeptici.

7 0
možnosti