Diskuse

Ron Paul – médii ignorován, blogery podporován

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

mahdi

8. 1. 2012 21:34
Pár připomínek

Dokázal jste, že má Ron Paul fanklub v ČR. Podle názorově příbuzných uskupení jejich váha odpovídá 1-2% populace, to je tak na úrovni Rómů nebo rytířů Jedi.

I na poměry v USA je moc napravo, takže sice může mít silný fanklub, ale těžkou bude něčí druhou volbou a stejně prohraje. Navíc je na tu funkci starý, vždyť on už se sotva klepe.

Já bych osobně navíc nikdy nevolil do vysoké funkce doktora a gynekologa už vůbec ne. Ta profese je strašně společensky přeceňovaná. V reálu doktoři světu kolem sebe moc nerozumí, ale mají spasitelský komplex. Viz. Ajmán Zawahrí jako extrémní případ.

1 0
možnosti

mn_blogger

8. 1. 2012 22:00
Re: Pár připomínek

1-2 % populace v ČR, to jsou možná lidé, kteří Rona vůbec znají, natož, aby mu všichni fandili :). Jo a ty statistiky, které máte asi od ČSÚ (Jediové, Romové) bych nepřeceňoval, přece jenom jsou od státních statistiků. Jinak s těmi doktory to mám podobné. Něco jako spasitelský komplex tam je, hlavně u nich převládá názor, že jsou tu od toho, aby nám nařídili, co je pro nás dobré. Nejsou takový ale všichni. Ron Paul naopak usiluje o to, aby jedinci měli co nejvíce možností převzít zodpovědnost sami za sebe.

Uvidíme, jak se mu zadaří. Favoritem určitě není, to netvrdím, ale šance na vítězství existuje vždycky.

0 0
možnosti

viet

8. 1. 2012 18:56
Klasická slepá ulička

Ron Paul razí klasické slepé uličky neoliberalismu, onoho zasmrádlého paradigmatu současných pseudointelektuálů, kteří si přečetli (a uvěřili) některou z příruček von Misese, Friedmana či Hayeka. Už (ten neoliberelismus) vyhnil, avšak Numeratové to ještě nepstřehli. Pravděpodobně ještě nadělají mnoho škod!;-(

1 0
možnosti

mn_blogger

8. 1. 2012 19:08
Re: Klasická slepá ulička

Paul, Mises, Friedman ani Hayek nejsou ani nebyli zadni neoliberalove, ani ja ne.

2 0
možnosti